Find vikar - få fleksibel arbejdskraft til enhver tid

Står du med et akut behov for kvalificerede medarbejdere i et par uger, eller er der tale om en permanent bemandingsløsning til jeres klinik, kan Den Lille Tandfe levere fleksibel og kvalificeret arbejdskraft – til enhver tid og over hele landet.


Med en omfattende medarbejderdatabase og en mangeårig ekspertise inden for tandlæge branchen, kan vi hurtigt finde de medarbejdere, som matcher dit behov.


Det er nemt og uforpligtende at bestille en vikar hos Den Lille Tandfe, ved bestilling af en vikar betales der kun for de timer vikaren er på klinikken, i  vil som kunde altid kun betale den aktuelle timepris for vikaren. Det betyder i kan budgettere med vikardækning uden at i skal forholde jer til eventuelle ekstraomkostninger.


Alle vikarer er lønnet og ansat af vikarbureauet Den Lille Tandfe det er os der står for lønudbetaling og os der har forpligtelsen i forhold til feriepenge og pension samt eventuelle G-dage.


Forud for ansættelse af en vikar sikrer Den Lille Tandfe sig at vikaren har en ren straffeattest, relevant uddannelse/erfaring, interesse i jobbet og lyst til at arbejde som vika

Brug et vikarbureau - få fleksibel arbejdskraft til enhver tid

Vikar løsning

Den Lille Tandfe er et vikarbureau indenfor tandlægebranchen med mere end 20 års erfaring fra branchen.

TRYB4HIRE

Proffessionel vikardækning og rekrutering til kortere og længerevarende vikariater.


REKRUTTERUNG

Den Lille Tandfe søger vikarerer til kortere og længerevarende vikariater.

 Har du et spørgsmål, så kontakt os.